English Language
 Noutăți   |   Departamente   |   Proiecte   |   Formare   |   Voluntariat   |   Parteneri   |   Galerie   Descărcări 
Contact

Despre noi

Legături utile
 
www.erasmusplus.ro/
www.llp-ro.ro
www.stiriong.ro
www.fdsc.ro
www.europapentru
cetateni.eu

www.fseromania.ro
www.eurodesk.ro

www.fonduri-ue.ro

 

 

 

Proiecte locale

”Școala de vară, Ediția a II-a”

În perioada 23 iunie - 04 iulie 2014, Asociația Edulife Craiova a desfășurat proiectul "Școala de vară, Ediția a II-a".

Proiectul, organizat în parteneriat cu Parohia Harșu, Craiova și Asociația “Schimbăm împreună”, se adresează unui număr de 40 de copii cu vârste între 8 și 14 ani și își propune să le dezvolte acestora abilitățile de comunicare, de socializare, de exprimare a propriilor gânduri, emoții și sentimente, să le cultive simțul pentru frumos, dragostea de cultură, educație și autoeducație.

Activitățile propuse sunt dintre cele mai diverse, de la dezbateri pe teme specifice vârstei (non-violență), activități sportive, până la educație pentru sănătate, vizite la muzee, măsuri de prim ajutor. Școala de vară, Ediția a II-a se va finaliza cu o excursie pe traseul Craiova-Orșova-Mănăstirea Tismana-Craiova. Marea parte a activităților se desfășoară în corpul multifuncțional din incinta Parohiei Harșu din Craiova.

Activitățile sunt gratuite pentru copii și susținute de formatori voluntari, ajutați de tineri voluntari dornici de a dărui ceva din preaplinul experienței și al inimii lor.

 

https://www.facebook.com/events/1424615607826194/

 

”Școala de vară”

Asociația ”Edulife”, Craiova, în colaborare cu Parohia Hârșu și Fundația „Societatea Ortodoxă a Femeilor”, filliala Craiova, aflată sub patronajul Mitropoliei Olteniei, organizează în perioada 1 - 12 iulie 2013 proiectul „Școala de Vară”. Acesta se adresează elevilor cu vârste între 8 – 14 ani, o parte din activități desfășurându-se la biblioteca Bisericii „Sfinții Părinți Ioachim și Ana” – Harșu între orele 9.30 – 12.00.

Proiectul are ca obiectiv dezvoltarea abilităților de cunoaștere, de comunicare și abilităților personale prin activități educative extrașcolare pentru un grup de minim 15 copii.

„Școala de Var㔠își propune discuții pe teme de morală creștină, activități sportive în mediul natural, exerciții de limbă, de limbaj și de comportament în diferite situații, educație pentru sănătate, activități culturale, vizite la muzeele din oraș și la alte locașuri de cultură, vizionarea de filme educative și dezvoltarea abilităților de comunicare prin joc.

Apariții media: Gazeta de Sud, Cuvântul Libertății, Lumina

https://www.facebook.com/events/219752728171961/